Werkwijze

Bij Clearly Online doorloopt u drie eenvoudige stappen voor het online zetten van uw website:

1. Kennismaken en bespreken wensen

Graag maken we kennis met u om uw wensen te bespreken. In dit kennismakingsgesprek voorzien wij u ook graag van tips en advies met betrekking tot de kennis en ervaringen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Hoe beter wij weten wat uw plannen en ideeën zijn, hoe beter wij uw plannen en ideeën in uw website kunnen verwerken.

2. Aanleveren teksten, foto’s en logo

Om uw website online te krijgen hebben wij ook een aantal zaken van u nodig. Denk hierbij aan uw logo, uw bedrijfskleuren en de teksten die u op uw website wilt hebben staan. Een website gaat er toegankelijk en aansprekend uitzien als er mooie foto’s van bijvoorbeeld projecten en / of medewerkers opstaan. Heeft u nog geen bedrijfskleuren en / of logo? Geen probleem, ook hiermee helpen wij u graag verder.

3. Doornemen van het resultaat

Nadat wij uw website hebben gebouwd, nemen wij de website graag met u door. Dit is ook het moment om (eventueel) nog teksten en foto’s aan te passen en / of aan te vullen. Wij zullen er alles aan doen om de foto’s en teksten zo goed mogelijk te plaatsen, maar er kunnen natuurlijk altijd nog door u aanpassingen en / of verbeteringen worden aangebracht. Na het doorlopen van het resultaat zetten we (eventueel) graag de puntjes op de i om uw website aan het gewenste resultaat te laten voldoen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Daarom geven wij u een 100% niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over uw website? Dan zit u nergens aan vast en hoeft u niet te betalen!”

Marcel Logtenberg

Eigenaar, Clearly Online

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze diensten of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend gesprek? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier